Synchronized Training Program

for Horse & Rider ~ Energie

Wil jij graag een betere trainer voor je paard zijn? Wil jij weten hoe jij vanuit meer verbinding en subtielere hulpen kan communiceren met je paard? Wil jij meer inzicht waar jouw paard behoefte aan heeft? Zodat jij beter op een situatie kan inspelen?

In deze training leer je precies hoe je dat kunt doen
Ervaar je hoe energie een belangrijke schakel is
Zodat je de training kan bekijken vanuit verschillende facetten
En jullie daardoor een betere balans en houding zullen vinden
20+ jaar ervaring
250+ leerlingen
Bewezen methode, Yacinta heeft al vele paarden en eigenaren verder gebracht

It’s all about the energy between you and your horse

Ervaar hoe het thema “Energie” een belangrijke rol speelt bij jezelf en je paard in de omgang en de training zowel op de grond als in het zadel.

Op het moment dat je tijdens de training met je paard meer vanuit energie gaat denken, vallen veel dingen op zijn plek. Hierdoor gaat het meer om een samenspel van energie en wordt het meer een dans, in plaats van een vaste structuur.


In mijn ogen is energie is een belangrijke schakel tussen de overdracht van onze intentie en visualisatie naar lichaamstaal. 


Met energie kan je verschillende associaties hebben, je kan hierbij denken aan “het hebben van veel of weinig energie”, maar ook “het laten stromen, het hebben van een flow”. 


Allereerst gaat het om je bewustwording ervan en vervolgens ga je ervaren hoe je dit bij je paard kan toepassen.


Ook als je gaat kijken naar je eigen paard, zal je gaan zien dat veel van wat je paard doet terug te herleiden is naar waar zijn energie wel of niet naar toestroomt.

Dit is zowel toepasbaar op de grond als in het zadel.


Het maakt niet uit over welk niveau je beschikt of wat voor type paard je hebt, het meest belangrijk is dat jij er voor open staat om jouw bewustzijn en vaardigheden te vergroten, waarover paarden eigenlijk al van naturen beschikken, alleen wat bij ons eigenlijk een beetje verloren is gegaan.


Nadat jij dit programma doorlopen hebt, ben jij veel beter in staat om op subtielere wijze met je paard te communiceren en trainen. Zal jij veel beter de signalen van je paard kunnen begrijpen en beter inzicht hebben, waaraan jouw paard behoefte heeft. Hierdoor zal het gevoel van synchroniciteit steeds vaker met je paard ervaren, jij denkt het, je paard doet het.


Dit programma bouwt voort op mijn e-book: “Vind de optimale afstemming tussen jou en je paard.”

Inhoud van het programma

Module 1

De inleiding

Module 2

De basisvoorwaarden bereiden jou helemaal voor op dit online programma.


Module 3

Ervaar hoe jij het energie level van jezelf en je paard kan beïnvloeden en dit kan gebruiken zowel op de grond als in het zadel.


Module 4

Ontdek in welke richting de energie bij jouw paard opgaat en jij dit kan bijsturen zowel op de grond als in het zadel.


Module 5

Snap nog beter, hoe jij de energie van jouw paard om kan begeleiden in een bepaalde vorm, zodat jouw paard in een betere balans kan bewegen.


Module 6

Leer hoe er een flow in het lichaam van jouw paard kan ontstaan, maar ook juist belemmert kan worden en hoe jij jouw paard hierbij kan ondersteunen.


Dit uitgebreide programma kun je aanschaffen voor een investering van € 67

Nu inclusief deze waardevolle Bonussen:


Challenge “Elke dag goed van start met de training van jouw paard, super leuk om samen met je paard te doorlopen!

*

5 typen paarden, krijg nog meer inzicht waar jouw paard behoefte aan heeft.

*

Start van de zijgangen, zowel op de grond als in het zadel.

*Synchronized Training Program for Horse & Rider ~ Energie

Start hier

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de training

Hoe gaat de aanschaf in zijn werk?

Na aanschaf krijg je direct toegang tot dit gehele programma. Je kunt het daarna helemaal in je eigen tijd en tempo doorlopen.

Je houdt altijd onbeperkt toegang voor zolang deze training bestaat.

De lessen bouwen logisch op elkaar voort en zijn zowel toepasbaar op de grond als in het zadel. Aan het einde van elke les staan opdrachten, die je helpen de lesstof meer eigen te maken en toe te passen op jezelf en je paard. Deze opdrachten zijn ook als werkboek toegevoegd. Mocht je vragen hebben, kan je die stellen in de besloten Facebook groep.

Meest gestelde vragen:

Klik op de vraag voor het antwoord. Staat je vraag er niet bij? Stuur deze naar info@allin1forhorses.nl

Kan ik gelijk van start?

Ja, na aanschaf krijg je direct toegang tot dit gehele programma en kan je dus gelijk aan de slag!

Hoe vaak kan ik het programma bekijken?

Als je meedoet kan je dit programma zo vaak bekijken als je wilt. Je kunt dit programma helemaal in je eigen tijd en tempo doorlopen. Je kunt gewoon starten wanneer het voor jou uitkomt. Dit programma blijft altijd voor je beschikbaar, zolang deze training bestaat.

Blijft het programma altijd beschikbaar?

Ja, dit programma blijft altijd beschikbaar, zolang deze training bestaat.

Voor welk niveau is het programma?

Dit programma is voor iedereen die al over een basis omgang met paarden beschikt. Verder maakt het niet uit op welk niveau je rijdt of welke discipline, zolang jij er maar voor open staat, dat jij degene bent die zich eerst mag ontwikkelen voordat jij je paard iets gaat leren.

Maakt het nog verschil of ik op de grond met mijn paard wil werken of onder het zadel?

Nee, dit programma is zowel toepasbaar op de grond als in het zadel, voor beide opties zullen dan ook steeds diverse voorbeelden gegeven worden.

Wat als ik vragen heb?

Vragen kan je altijd stellen in de besloten Facebook groep, verder zullen er ook regelmatig live QA’s zijn. Mocht je een technisch probleem ervaren, dan kan je altijd een mail sturen naar support@allin1forhorses@gmail.com

Is de aankoop eenmalig?

Ja, je betaalt eenmalig het totale bedrag, of in 3 termijnen als je daarvoor hebt gekozen, en dan blijft dit programma altijd beschikbaar voor jou. Je hebt dan verder geen maandelijkse (abonnement) kosten.

Wordt er nog nieuwe content toegevoegd?

Ja, dit programma zal regelmatig up to date gehouden worden en er zullen ook regelmatig nieuwe filmpjes verschijnen op Facebook.

Kan ik het programma overal bekijken?

Ja, overal waar jij beschikt over internet/wifi, is het programma toegankelijk voor jou. Het maakt niet uit of dit op jouw telefoon, tablet of laptop is.

Kan ik mijn account delen?

Nee, het is helaas niet mogelijke om jouw account te delen, wel is diegene uiteraard welkom om zelf ook het programma aan te schaffen.

Is er garantie?

Ja, we hebben een 14 dagen niet goed geld terug garantie! 

Synchronized Training Program for Horse and Rider

EnergieStap-voor-stap instructievideo’s

*

Aangevuld met tekst en foto’s

*

Werkboek

*

Bonussen

*

Regelmatig update’s en nieuwe video’s

*

Onbeperkt toegang tot het gehele programma

*

Niet goed geld terug garantie

*

Regelmatig Q&A’s

*

Besloten Facebookgroep

*

en als extra bonus krijg je als deelnemer aan de online training 10% korting op een workshop

Synchronized Training Program for Horse & Rider ~ Energie

Start hier

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de training

Door wie:

Deze training wordt gegeven door Yacinta Feringa van All 1 for Horses. Yacinta heeft al ruim 20 jaar ervaring met training en instructie van verschillende rassen en niveau’s. Hierin combineert zij haar kennis, ervaring en gevoel op het gebied van Equine BodyWork, Natural Horsemanship, Houding en zittraining en Klassieke dressuur. Hieruit heeft zij het “Synchrionized Training Program for Horse & Rider” ontwikkeld. Waarbij het eerste doel is om jouw bewustzijn als trainer en partner van jouw paard te vergroten en ontwikkelen.

14 dagen niet goed

geld terug garantie!